NCsoft szykuje nam jedną wielką niespodziankę. Na koreańskich stronach aż huczy że firma planuje wydać Blade and Soul dokładnie w Nowy Rok. Nie wiemy jednak który nowy rok, standardowy (1 stycznia) czy może ten chiński (gdzieś w lutym). Informacja ta nie została potwierdzona przez rzecznika firmy NCsoft, prawdopodobnie chcą oni jak zawsze do końca utrzymać datę w sekrecie. Czyżby mały wyciek? Tabliczka z linią produktów NCs potwierdza tylko to co już wiemy – B&S zostanie wydane w 2010.
Dodatkowo z informacji na koreańskich stronach można wywnioskować iż PvP i system gry, ma być podobny do tego w AION, czyli wielopoziomowy battle ground. Więcej już wkrótce…
Przewidywana premiera gry i ciekawostka.
(8 wpisów) (4 głosy)|
moderator offline
|
Napisano 8 miesiący temu #
|
|
stary użytkownik offline
|
Posted by unregistered user: Yellow Kilka dni przed powyższym news pojawiła się informacja, że B&S zostanie wydane w 2011 roku. Spowodowane ma to być faktem, że NCsoft potrzebuje więcej czasu na dopracowanie gry na PC i konsole Sony. |
|
stary użytkownik offline
|
Posted by unregistered user: Yellow Niestety nie zapamiętałem stron, które wówczas przeglądałem, jednak na zagranicznym forum jeden użytkownik wyłapał te wiadomości: Mam jednak nadzieję, że prawdą okaże się wiosna lub nowy rok. |
|
stary użytkownik offline
|
Napisano 7 miesiący temu #
Posted by unregistered user: freak gra wyjdzie dopierow 2011 około wrze3śnia po koreańsku dopiero około 1014 gra edzie po polsku a tak miendzy 12/13 po angielsku więc możemy długo jeszcze poczekać i niecierpliwic się kiedy ją bedziemy mieli |
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.